O NAMA

Suština filozofije tvrtke TOSHIBA temelji se na dubokom poštovanju okoliša i strastvenoj težnji za poboljšanjem kvalitete života svih kupaca diljem svijeta. U sklopu svoje globalne predanosti, tvrtka TOSHIBA razvija inovativne tehnologije i poboljšanja od kojih profitiraju korisnici diljem svijeta. Na taj način, tvrtka TOSHIBA dugoročno održava idealnu ravnotežu između udobnosti i visokokvalitetnih ekoloških proizvoda.

TOSHIBA potiče istraživanja i razvoj u pogledu energetske učinkovitosti i čišće tehnologije, razvija proizvode koji ne samo da troše znatno manje energije, nego pomažu i u održavanju kakvoće zraka kroz kućne i komercijalne sustave pročišćavanja zraka visoke tehnologije.

TOSHIBA je jedna od vodećih svjetskih tvrtki u području klimatizacijske tehnologije i oslanja se na različite sustave upravljanja kvalitetom kako bi osigurala najveću moguću pouzdanost i maksimalnu dugovječnost svih klima uređaja.

Dvije glavne tvornice tvrtke TOSHIBA smještene su u pokrajinama Pathumthani (Tajland) i Fuji (Japan). Dijelovi sustava dizalice topline zrak/voda ESTIA, koji igraju važnu ulogu na europskom tržištu, proizvedeni su u Berounu (Češka). Također je važno napomenuti da su svi zaposlenici obavezni pridržavati se najviših standarda. Sva postrojenja tvornice certificirana su u skladu sa standardom za upravljanje okolišem ISO 14001 i normom za upravljanje kvalitetom ISO 9001.

Bez obzira jesu li proizvedeni u Aziji ili Europi, niti jedan TOSHIBA uređaj ne napušta tvornicu bez prethodnog provođenja opsežnih ispitivanja kvalitete i testiranja nakon priključivanja.

Postanite naš partner

O nama

MB Frigo Grupa već više od 30 godina zastupa Toshiba klimatizacijske sustave na tržištu Adria regije.

MB Frigo Grupa sa 40 godina iskustva u području klimatizacije i stručnim timom osigurava kvalitetna rješenja u prostorima različitih namjena u cjelokupnom projektu ili u pojedinoj fazi izvedbe projekta. Dugogodišnja suradnja s poznatim svjetskim proizvođačima iz područja klimatizacije osigurava široku paletu proizvoda, dostupnost i brzu isporuku.

Nudimo rješenja sustava klimatizacije za rezidencijalne prostore (stambene prostore različitih tipova), komercijalne prostore (poslovne objekte, javne ustanove, hotelske i ugostiteljske prostore, trgovačke centre, kino dvorane) i industrijske prostore (tvorničke hale, skladišta, server sobe, vinarije).

Uvozimo i distribuiramo cijeli spektar proizvoda za klimatizaciju i hlađenje: uređaje i opremu, rezervne dijelove, materijal za montažu, alat i sredstva za održavanje i čišćenje. Sa više od 14.000 m2 prodajno skladišnih kapaciteta i lagerom s više od 10.000 različitih artikala osiguravamo promptnu isporuku svih naših proizvoda u regiji.

CERTIFICIRANI PARTNER TVRTKE TOSHIBA

MB Frigo Grupa

Kontakti

Kontakti

  • Zagreb
  • Split
  • Rijeka
  • Zadar
  • Sarajevo
  • Beograd
  • Ljubljana