MB Frigo Grupa d.o.o.

MB Frigo Grupa d.o.o - Vaš Partner za klimatizaciju i hlađenje

Temelji današnje grupacije "MB Frigo Grupa d.o.o." postavljeni su davne 1981. godine. Poslovne aktivnosti grupacije uključuju: prodaju i distribuciju rezervnih dijelova i opreme, inženjering poslove klimatizacije i hlađenja, proizvodnju i servis.

Uvozimo i distribuiramo cijeli spektar proizvoda za klimatizaciju i hlađenje: uređaje i opremu, rezervne dijelove, materijal za montažu, alat i sredstva za održavanje i čišćenje. Sa više od 5.000 m2 prodajno skladišnih kapaciteta i lagerom s više od 10.000 artikala osiguravamo promptnu isporuku svih naših proizvoda u regiji. Poslovni centri "MB Frigo Grupa d.o.o." smješteni su u Zagrebu, SplituZadru, Rijeci, Sarajevu, Ljubljani i Beogradu. Trenutno zapošljavamo više od 100 djelatnika.


Proizvodni program je nastao na osnovi dugogodišnjeg  iskustva i usvajanja najnovijih tehnologija,  koji uključuje hladionička vrata, hladioničke panele, rashladne komore, kondenzacijske jedinice,  multisetove i elektro ormare.

 
Organizacijska podjela tvrtke:
  • Distribucija i trgovina
  • Inženjering klimatizacija
  • Inženjering hlađenje
  • Proizvodnja
  • Servis i montaža
  • Financije i kontroling
  • Uprava

Naše stručno osoblje odabrati će za Vas optimalno rješenje, izvršiti odabir opreme, brzo i u roku isporučiti opremu, izvršiti montažu ili pružiti potrebnu tehničku podršku, te osigurati puštanje u pogon. Tijekom eksploatacije kroz vlastiti servis i razgranatu servisnu mrežu osiguravamo rezervne dijelove i servisnu podršku za cijeli prodajni program.
Tijekom svih aktivnosti brinemo o primjeni svih relevantnih zakonskih i strukovnih propisa te zadovoljenja svih ekoloških normi. Sve aktivnosti tvrtke su certificirane prema normi ISO 9001:2008.
 
Dugogodišnje iskustvo, tisuće profesionalno izvedenih instalacija i zadovoljnih korisnika garancija su naše kvalitete.